Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Jövőre nem lesz VOLT
Két év szünet után idén ismét több tízezer fiatal szórakozott a Lövérekben. Fotó: Rombai Péter – Repesztech

„Sopron mindig szeretettel fogadta a rendezvényt”

Jövőre nem lesz VOLT

| Munkatársunktól | Sztárok

A bizonytalan gazdasági helyzet miatt 2023-ban nem tudják megtartani a VOLT-ot – jelentették be a szervezők. Idén közel 100 koncertet rendeztek a Lövérekben, ez volt a 28. fesztivál.

A pénteki és a szombati nap volt ezúttal a legnépszerűbb – közel 20 ezren tomboltak a SUM 41, a Pendulum, a Halott Pénz és Majka & Curtis koncertjein” – így kezdtük június 29-i számunkban a tudósítást az idei VOLT-ról. Ami úgy tűnik, egy darabig az utolsó is...

– A Telekom VOLT Fesztivál egy igazi „love brand”, a hazai fesztiválpiac jelentős rendezvénye, nekünk is szívügyünk, azonban már az idei soproni fesztivál is csak jelentős költségmegszorításokkal tudott létrejönni – mondta Kádár Tamás, a Sziget Szervezőiroda cégvezetője. – Sajnos a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLT-ot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta.

A szervezők kiemelték: bíznak abban, hogy a gazdasági környezet javulásával újra megtölthetik a soproni Lövéreket.

Dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere hangsúlyozta: tudomásul veszik a szervezők döntését, Sopron mindig is szeretettel és támogatóan fogadta be a rendezvényt, és bíznak abban, hogy a nehezebb időszak elmúltával ismét otthont adhatnak ennek a nagy múltú, sokak által várt fesztiválnak.

Kétévnyi szünet után tartották meg idén június 21. és 25. között a VOLT-ot a Lövérekben – az idei volt a 28. fesztivál. Közel 100 koncert mellett számtalan színes programon is részt vehettek a fesztiválozók. A szervezők már akkor jelezték: a vírushelyzet miatti kétéves szünet után nem volt egyszerű az újrakezdés. 

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...