Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Jön Boban Markovic

Jön Boban Markovic

| Munkatársunktól | Sztárok

Június 7-én a Búgócsiga Akusztik Gardenben készül nagyszabású koncertre a Boban Markovic Orkestar. A világhírű zenész népszerű bandája nem először lép fel városunkban.

A Boban Markovic Orkestar mindent elért, amit zenekar elérhet a világ ezen szegletében: díjak sokasága, több százezer eladott lemez, klub- és fesztiválkoncertek százai, rajongók tízezrei követik örömzenélésüket, bárhol is játszanak Európa országaiban. 

Maga Boban Markovic pedig már vagy két évtizede Szerbia legjobb trombitásának számít, a Songlines zenei magazin szerint pedig a világ legjobbja. Ezen következtetés szerint – és látva a magyarországi zenei helyzetképet is – állíthatjuk, hogy Magyarország első számú trombitása is!

A produkció minden közönséget megbabonáz, és olyan Kusturica filmek hangulatát idéző, vérbeli balkán temperamentummal telíti meg a teret, hogy a hallgatóság életre szóló élményekkel gazdagodik.

A búgócsigás fellépésre várnak minden balkáni és világzene-rajongót, -fanatikust, -kedvelőt és -érdeklődőt. Bár Boban Markovic korábban már fellépett a leghűségesebb városban, mégis ritkán adatik meg, hogy a soproni közönség élőben hallhassa…

Kapcsolódó cikkek

Itt a medvehagymaszezon

Itt a medvehagymaszezon

2024. 04. 03. | Németh Kinga

Gyermekkori elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri gondok – napjainkban mindegyik népbetegségnek számít. De mit tehetünk a megelőzésükért, hogy...