Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Jön a Pair o’ Dice első lemeze

| Munkatársunktól | Sztárok

Színvonalas klipmegjelenéssel zárta az óesztendőt, nagylemezfelvétellel kezdte az újat a Pair o’ Dice. Az egyre népszerűbb soproni formáció első albuma megjelenésére készül.

– Még tavaly nyár közepén ültünk össze Torma Sanyival és Riba Szabolccsal, hogy megvitassuk a terveket a klippel kapcsolatban, és egy-két korsó sör után össze is állt a dolog. A forgatás nagyon jó hangulatban telt, és ismerős soproni arcok is feltűnnek benne – mesélték a Pair o’ Dice tagjai legújabb videójuk kapcsán, amely már elérhető. A soproni zenészek hozzátették, sokat köszönhetnek a közönségüknek, hiszen még Budapest mellől is leutaztak azért, hogy a klipben szerepeljenek.


– Lehetőség című számunk egyébként egy régebbi alkotásnak mondható, még a 2015-ös Képlet című EP megjelenése után írtuk meg. A szöveg lényegét egy mondatban össze lehet foglalni: soha ne add fel, adjunk bele minél többet, hogy elérjük a céljainkat! – fejtették ki Pohl Dávidék.
Az együttes színvonalas kisfilmjét egyébként rengetegen osztották meg, és igazán jó fogadtatást kapott a videomegosztókon. A dal egyben az idén megjelenő nagylemez egyik előfutára.


– Nagy terveink vannak erre az évre is, 2017 pedig az eddigi legjobb éve volt a csapatnak. Sokat koncerteztünk, az évet pedig egy Yes Mommal közös nagy bulival és telt házzal zártuk – nyilatkozták a soproni tehetségek, akik a napokban vonultak stúdióba Törökbálinton. – Elkezdődtek első nagylemezünk felvételei. Ha minden jól megy, akkor pár hónap múlva már kész anyagot foghatnak kezükbe a rajongók. Emellett folyamatosan szervezzük a koncerteket, jó pár már le is van kötve, ezekről folyamatosan informálódhat a közönség Facebook-oldalunkon.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...