Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Jess sokoldalú lemeze

Jess sokoldalú lemeze

| Kóczán Bálint | Sztárok

Két lebilincselő számmal jelentkezett legújabb albumán Jess Glynne. A vörös szépség új korongja – akár egy róla írt könyv – mutatja be, hogy miken ment keresztül az elmúlt években.

A különleges tehetség néhány nap alatt több tízmillió megtekintést zsebelhetett be a videomegosztón legújabb dalaival. Az I’ll Be There című slágerére már majdnem 55 millióan kattintottak, de nem szabad megfeledkezni All I Am című daláról sem, hiszen a klip az énekes–dalszerző kulisszák mögötti életét mutatja be a rajongóknak.

Jess Glynne olyan témákról énekel, amelyek minden nőt foglalkoztatnak, lemezre vitte az álmokat, amelyek néha nem válnak valóra, és már csak mosolyogni lehet rajtuk. Dalol szerelemről is, ami néha édes, olykor viszont keserű.

Jess Glynne 2015-ös, I Cry When I Laugh című albumával robbant be a köztudatba, a rajongók elkapkodták a lemezt, világszerte mintegy 2 millió példányban. Brit, MTV EMA, Ivor Novello, MOBO, Q és Glamour-díj jelölései mellett a közönség szívébe is belopta magát, a szigetországi arénaturnéjára az összes jegy elfogyott. A vörös szépség második nagylemezét egy fergeteges arénaturnéval ünnepli meg. 

Kapcsolódó cikkek

Itt a medvehagymaszezon

Itt a medvehagymaszezon

2024. 04. 03. | Németh Kinga

Gyermekkori elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri gondok – napjainkban mindegyik népbetegségnek számít. De mit tehetünk a megelőzésükért, hogy...