Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Játékos sláger

Játékos sláger

| Munkatársunktól | Sztárok

Játékos, vicces és szerethető – leginkább ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni az Oliver­FromEarth friss szerzeményét, a Lófejű című számot.

 A srácok, Patocska Olivér és Barabás Dávid nem ismeretlenek a nagyközönség előtt: A világ az enyém című dalukat a rádiók is előszeretettel pörgetik.

– Legújabb felvételünket a hétfő ihlette. Legalábbis az az érzés, amit a legtöbb ember a hétfői nappal párosít. Talán furcsa elsőre a Lófejű szó egy dalcímnek. Lófejűnek hívjuk azokat az embereket, akik a fáradtságtól, kedvetlenségtől megnyúlt arccal ugyan, de teszik a dolgukat tovább, mert tenni kell – magyarázta az énekes.

Patocska Olivér elmondta, hogy sokat gondolkodtak azon, kivel lenne célszerű együtt dolgozni: – Egy jól bevált barátunk nem tudott hazautazni Londonból, így a végén úgy döntöttünk, magunk alkotjuk meg a vizuális anyagot is. A klip egy sztori, érdemes végignézni, egyrészt az apró poénok miatt, a végére pedig ott a csattanó – zárta az X-Faktorban is megfordult frontember. 

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...