Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Játékos sláger

Játékos sláger

| Munkatársunktól | Sztárok

Játékos, vicces és szerethető – leginkább ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni az Oliver­FromEarth friss szerzeményét, a Lófejű című számot.

 A srácok, Patocska Olivér és Barabás Dávid nem ismeretlenek a nagyközönség előtt: A világ az enyém című dalukat a rádiók is előszeretettel pörgetik.

– Legújabb felvételünket a hétfő ihlette. Legalábbis az az érzés, amit a legtöbb ember a hétfői nappal párosít. Talán furcsa elsőre a Lófejű szó egy dalcímnek. Lófejűnek hívjuk azokat az embereket, akik a fáradtságtól, kedvetlenségtől megnyúlt arccal ugyan, de teszik a dolgukat tovább, mert tenni kell – magyarázta az énekes.

Patocska Olivér elmondta, hogy sokat gondolkodtak azon, kivel lenne célszerű együtt dolgozni: – Egy jól bevált barátunk nem tudott hazautazni Londonból, így a végén úgy döntöttünk, magunk alkotjuk meg a vizuális anyagot is. A klip egy sztori, érdemes végignézni, egyrészt az apró poénok miatt, a végére pedig ott a csattanó – zárta az X-Faktorban is megfordult frontember. 

Kapcsolódó cikkek

Sugárzó tavaszi trend

2020. 02. 26. | Madarász Réka

Idén tavasszal a divat világában nem kell nagy változásra számítanunk, aminek a trendkövetők azért is örülhetnek, mert ahelyett, hogy megrohamoznák az üzleteket, elővehetik mindazt, ami a gardróbjuk mélyén lapul.

Félreértések elegáns komédiája

2020. 02. 26. | Munkatársunktól

Március 12-én tartják az Emma című film országos bemutatóját. Jane Austen egyik legnépszerűbb műve modern feldolgozásban kerül a közönség elé ebben a vígjátékban. Örök témát taglal: hosszas küzdelem után hogyan találd meg a társad, akit neked rendelt a sors, és leld meg oldalán a lelki békédet.