J.Lo nagy dobása

| Munkatársunktól

Aligha akad, aki ne ismerné Jennifer Lopezt. A szépséges énekesnő nemrég újabb slágervárományos dallal robbantott a zenei piacon méghozzá spanyol nyelven.

Jennifer Lopez rendkívül sokoldalú személyiség, akit választották már a világ legszebb nőjének és a földkerekség legbefolyásosabb hírességének, eddigi pályája alatt pedig számos díjra jelölték.

Az énekesnő karrierje csaknem 20 éve kezdődött, amikor a Sony leszerződtette, és gyakorlatilag azóta a rivaldafényben szerepel.

Jennifer Lopeznek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Waiting For Tonight vagy a Let's Get Loud, de spanyol nyelvű dalai szintén meghódították a slágerlistákat. Az utóbbi pár hónapban pedig az Ain't Your Mama cíművel bolondította maga köré az egész világot a szexi előadó.

A felvétel óriási sikere után az énekesnő a rajongók legnagyobb örömére egy újdonsággal jelentkezett néhány héttel ezelőtt. Lopez kisasszony is­­mét spanyol vizekre evezett és kihozta a Ni Tú Ni Yo single-t.

Jennifer egyébként a zenén túl a moziiparban is letette névjegyét, hiszen számos sikerfilmben volt látható, de táncosként, di­­vat­­ter­­vezőként és producerként ugyancsak sikert si­­kerre halmozott. Úgy tűnik tehát, hogy nincs megállás a la­­tin énekesnő pályáján!

Teljes verzió