Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Izgalmas fürdőruhák

| Madarász Réka | Sztárok

Az idei fürdőruha-trendben szinte minden megtalálható: a színek és formák kavalkádjából a bevállalósabbak és a letisztult stílus hívei is kedvükre válogathatnak. Fontos viszont, hogy ne a divatot kövessük, hanem az egyéniségünknek és testalkatunknak megfelelő fazonokat válasszuk!

A 2018/19-es kollekciókban legalább annyi a szexi egyrészes, mint a kétrészes darab, azoknak pedig, akik nem tudnak választani a kettő közül, számtalan trükkös, átmeneti fazon áll a rendelkezésükre. Egyre nagyobb teret hódítanak a testen tekergő pántok és az oldalt pántokkal egyben tartott egyrészes darabok. Rendkívül szexisek, de kevésbé praktikusak a sálszerű felsővel ellátott bikinik, akárcsak a cikkcakkos vonalak, melyeket csak azoknak ajánlunk, akiket nem zavar, ha mintásra barnulnak le. Garantáltan feltűnést kelthetünk egy extra mély kivágású egyrészes darabban.

A tervezők beemelték az utcai divatot is a strandok világába azzal, hogy a hasnál megcsomózott póló bikinifelsővé változott át. Nemcsak nőiesek, de hasznosak is lehetnek a fodrok: optikailag nagyíthatják a melleket, finoman takarhatják a pocakot, hangsúlyozhatják a csípőnk vonalát. Az ‘50-es évek magas derekú alsója most a ’80-as,’90-es évek Bay­watch-inspirálta magas kivágású szabással kombinálva lesz még menőbb. A szupermagasan felvágott aljú fürdőruha végtelenül hosszú combokat varázsol.

A bandázstopos bikinik és pánt nélküli egyrészesek egyaránt népszerű fazonok maradnak, a falatnyi háromszögesek pedig talán soha nem mennek ki a divatból. Jó hír, hogy a letisztult stílus kedvelői is megtalálhatják a számításukat: számos egyszínű, egyszerűbb, mégis szépen kidolgozott darab közül mazsolázhatnak visszafogott árnyalatokban. Elegáns és szokatlan a metálfényű viselet – ezüst, arany és szivárványos színekben egyaránt. Barna bőrön hihetetlenül jól mutat a sárga fürdőruha. Dúsabb kebleket és karcsúbb derekat varázsolhat a nagyon menő leopárdminta. Idén egy új anyag, a bársony indul hódító útjára a fürdőruha-viseletben. A sportos darabokat pedig geometrikus minták, feliratok jellemzik.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...