Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Itt az új VOLT-himnusz!

Itt az új VOLT-himnusz!

| Munkatársunktól | Sztárok

Egyre közelebb a Telekom VOLT Fesztivál! Az idei, jubileumi eseményre nemrég neves sztárok ké­­szítették el a hivatalos himnuszt a Punnany Massif hathatós közreműködésével.

Évek óta egyre személyesebbé válnak a fesztiválok azáltal, hogy a szervezők ismert zenészeket kérnek fel, hogy írjanak egy fülbemászó dalt a rendezvényhez. Az előző években óriási sikert aratott a Wellhello és a Halott Pénz dala, az Emlékszem, Sopronban, amelyre még remix-pá­­lyázatot is kiírtak.  

Idén új slágert készítettek. A 25. Telekom VOLT Fesztivál hivatalos himnusza az Ami VOLT, majd lesz címet viseli, és a Punnany Massifot érte a megtiszteltetés, hogy elkészíthette a dalt, méghozzá nem is akármilyen vendégművészek közreműködésével. A felvételben egy legendás előadó, Horváth Charlie, valamint a sokak által kedvelt Pásztor Anna szerepel, illetve feltűnik benne a fiatalabb generációt képviselő Pethő Szabolcs is.

A klipforgatás a közelmúltban rendkívül jó han­­­­gulatban zajlott a leghűségesebb városban. A felvétel hivatalosan a Petőfi Rá­­­­­­dióban debütált nagy érdeklődés mellett.

A Punnany Massifnak nem ez az első fesztiválhimnusza, hi­­szen korábban már a Szigetnek is írtak számot a srácok, a 2003-ban alapított pécsi banda ázsiója pedig évről évre emelkedik. Saját bevallásuk szerint „társadalom-funk” műfajt képviselnek, több nagylemezt adtak ki, videóik sokmilliós nézettséget produkálnak a megosztókon, és a legnagyobb hazai zenei fesztiválok fellépői. Számos díjat zsebeltek be, többek között VIVA Comet gömbbel büszkélkedhetnek Felcser Mátéék. A soproni VOLT-on június 29-én 21 órától lép fel a Punnany.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...