Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Hódít Casanova
Zoltán Erika dalát a hazai popélet jeles előadói dolgozták fel

Zoltán Erika slágere ismét reflektorfényben

Hódít Casanova

| Kóczán Bálint | Sztárok

Újra hódít Zoltán Erika legendás slágere! A Casanova friss verzióját az énekesnő olyan mai sztárokkal adja elő, mint Dér Heni vagy Curtis.

Fantasztikus négyes robbantotta be a slágerbombát, és egy igazi klasszikust hozott vissza a zenedivatba: ez pedig a Casanova.

Harminc éve fenekestül felforgatta a nyolcvanas évek diszkóit Zoltán Erika dala. Sikere azóta is töretlen, ennek apropóján pedig a popszcéna legmenőbb előadói összefogtak, és egy XXI. századi verzióban pörgetik újra a már jól ismert sorokat.

A sikercsapat felvételét Lotfi Begi zenei alapja nyitja, az újhullámot Dér Heni és Curtis rapszólói és odamondós szövegei adják, hogy aztán Zoltán Erika klasszikus refrénjével kiteljesedjen a felvétel.

A Casanova friss verziójához egy videoklip is készült, amelyben tényleg minden arany, ami fénylik; Dér Heni és Zoltán Erika pedig legextrémebb kollekcióikkal kápráztatják el a nézőket. A rendezésért Miki357 felelt, akinek tehetségére nemcsak a zeneiparban, hanem a fotósok világában is felfigyeltek, alkotásait például már Berlinben is bemutatták.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...