Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Három SativuS klip várható!

Három SativuS klip várható!

| Munkatársunktól | Sztárok

A Dal című műsorban elért sikerek után egyre több helyre hívják a SativuS-t. Bár a soproni formáció kevesebb klippel jelentkezett, mint tervezte, de idén még biztosan lesz új videója. Pájer Gábor „Curta” mesélt a Soproni Témának.

– Mit történt veletek az utóbbi hónapokban? A műsor után több videót ígértetek... 

– Így igaz, és eddig csak a Kisváros című dalunkhoz készült kisfilm az elmúlt időszakban. Ez annak is betudható, hogy a nyarunk eléggé elfoglalt volt. Első alkalommal játszottunk a VOLT Fesztiválon és Debrecenben, a Karneváléjen is volt szerencsénk fellépni a Nagyerdei stadionban 25 ezer ember előtt.

– Milyen érzés volt?

– Visszalátni magunkat ott, a stadion kivetítőin egy életre szóló élmény, hiszen kiskorom óta imádom a focit, és mindig is ott akartam egyszer lenni a kivetítőkön. Remélem, még lesz hasonló élményben részünk.

– Mi lesz a klipekkel?

– Természetesen mostanában nekilátunk ezeknek a feladatoknak is. A képzeletünk szüleménye dalunkhoz tavasz óta készül a videó, szerintem megéri várni rá! A Hip-hop töri klipje pedig már annyira finisben van, hogy napokon belül megjelenik. Profi munka lesz, a Cybertronic mediával közösen készítettük. Illetve lesz egy közreműködős meglepetés videó, olyan emberekkel, akikre gyerekkorunk óta felnézünk, és egy ország ismeri őket, de erről sajnos még nem mondhatok többet.

– Mi a további fő csapásvonal?

– Szeretnénk az idén megjelent TOP című lemezünkhöz még több videót készíteni, akár az összes dalhoz. Születnek emellett új szerzemények, amelyek közül az egyiket szintén idén vagy legkésőbb jövő év elején tervezünk nyilvánosságra hozni.

– Jelentkeztek idén is A Dalra?

– Idén kihagyjuk. A csapattal úgy döntöttünk, hogy kicsit rápihenünk. Mindezek mellett próbáljuk mindig finomítani és bővíteni a koncertrepertoárunkat.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...