Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Hard Christmas idén is

Hard Christmas idén is

| Munkatársunktól | Sztárok

December 23-án lesz negyedik alkalommal Hard Christmas a Hangárban. Az esten többek között fellép a Drawing is.

– A 2019-es évünk sem telt unalmasan – mesélte lelkesen Nagy Balázs, a Drawing egyik tagja. –Egy kiváló szlovén bulival kezdtünk Mariborban, ahol igazi szikár hardcore partiban volt részünk. Közben már dolgoztunk a legújabb lemezünk címadó dalának videoklipjén. Komoly munka volt a minifilm elkészítése, ahol mi magunk játszottuk el a négy karaktert. 

A soproni csapat ebben az évben kezdett dolgozni a Drawing akusztik formáción is, amelyben rappes, latinos hangulatban adták elő dalaikat a Sopron Zenél fesztiválon, de természetesen a VOLT sem maradt ki.

– Rengeteg tervünk van 2020-ra is. Folyamatosan készülnek mind a hardcore nóták, mind az akusztikus szerzemények, és mindkettőből tervezünk lemez készítését. A jövő év elején várható tőlünk egy Jimmy Hendrix átdolgozás soproni hardcore hangulatban, és még egy videoklip is tervben van a Harcban élve lemezről.

A Drawing az évet a szokásosnak mondható Hard Christmas-szel zárja a Hangárban december 23-án. A bulin fellép még a Vision­less Humanity, a Stoneraw és a Don Gatto is.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...