Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Felejthetetlen kalandok

| Munkatársunktól | Sztárok

A német szupersztár dj–producer Robin Schulz tavaly ősszel jelentette meg harmadik stúdióalbumát „Uncovered” címen.

 Az Unforgettable című dal is ezen található, amelynek klipjében két lány főszereplésével felejthetetlen kalandokban lehet részünk.
Robin Schulz tavalyi stúdióalbuma, az Uncovered komoly mérföldkőnek számít az előadó karrierjében. A korongon olyan slágerek találhatóak, mint a David Guettával és Cheat Codes-zal közös Shed A Light vagy a brit világsztárral, James Blunttal készült OK, melyek bombasztikus sikereket értek el, és egytől egyig a toplisták élén landoltak.


A többszörös arany- és platinalemezes DJ híresség a világ egyik legtöbbet hallgatott előadójának számít dalainak több milliárdos streamlejátszásával. Emellett Robin folyamatosan járja a nagyvilág legmenőbb fesztiváljait és klubjait, a hazai rajongók legközelebb 2018 augusztusában bulizhatnak majd szettjére a Strand Fesztiválon.


Schulz legfrissebb megjelenése az Unforgettable, amely Marc Scibilia közreműködésével készült, és az album egyik kellemes, üde színfoltja lett. A nosztalgikus hangulatot idéző single visszarepíti hallgatóját az időben fülbemászó, melodikus deep house dallamának köszönhetően. Témája is abszolút romantikus: olyan feledhetetlen, szemvillanás alatt elillanó, ábrándos pillanatok felidézéséről szól, melyek sosem merülnek feledésbe, annak ellenére, hogy a szerelmesek talán sosem láthatják újra egymást.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...