Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Extravagáns Nicki

Negyedik albumával jelentkezett az énekesnő

Extravagáns Nicki

| Kóczán Bálint | Sztárok

Óriási várakozás előzte meg Nicki Minaj albumát, aki pár hete adta ki a Queen-t. A világ egyik legmenőbb női előadója jövőre Magyarországon is fellép.

Negyedik nagylemeze jelent meg a közelmúltban Nicki Minajnak. A Queen című albumon a legnagyobb sztárokat gyűjtötte maga köré az extravagáns előadó, így közreműködik többek között Ariana Grande, The Weeknd és Lil Wayne. Az eddig megjelent három szám, a Barbie Tingz, a Chun-Li és a Bed is azt sejtetik, hogy igen sikeres lesz az amerikai rapper–énekesnő korongja. 

Nicki Minaj népszerűsége évek óta töretlen, eddigi karrierje során számos díjat vihetett már haza, többek között 6 American Music Awards-díjat, 3 MTV Music Awards-díjat, valamint 4 Billboard Awards-elismerést. Minaj kisasszonyt emellett tízszer jelölték Grammy-re is.

Az előadó több mint ötmillió lemezeladást tudhat magáénak, ezzel a világ egyik legtöbb albumot eladott művészének számít.

Nicki Minaj az új anyaggal turnéra indult, nemrég például a philadelphiai Made in America zenei fesztivál headlinere volt, de a magyar rajongóknak sem kell csüggedniük, ugyanis 2019. február 25-én az Arénában lép fel.

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...