Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Erősödött az Art of Beats

| Munkatársunktól | Sztárok

Eseménydús volt a nyár az Art of Beats életében. A színpadon már bemutatkozott a soproni formáció új énekese, Ács Norbert.

A soproni zenei életben már ismert arc, Ács Norbert ugrott be az Art of Beats koncertjeire a nyáron. – Nem panaszkodunk, szép számmal érkeztek felkérések. Tavasszal Viennel készítettük az Arcom láttam videót, amit a júliusi soproni fellépésen Ács Norbival mutattunk be a közönségnek. Ez egy gyors beugrás volt, amit remekül megoldott Norbi, hatalmas színpadi rutinjának köszönhetően – mesélte Tomor Peti „Speat”.  

Az alapítótag elmondta, hogy a vártnál nagyobb sikernek kö­­szönhetően abban maradtak, hogy a következő kislemezt és klipet vele készítik el a tervek szerint még az ősz folyamán. – Ettől függetlenül, Vien is velünk ma­­radt természetesen, az alkotói csapat tagjaként továbbra is számíthatunk rá énekes–szövegíróként! – tette hozzá.

A formáció tagjai szólóprojekteket is készítettek a nyár fo­­lyamán: Speat deep house-ban tett kirándulásának eredménye a Chill the Face című dal. Emellett J-bee clubmusic újdonságai is megtalálhatóak az Art of Beats, valamint a Positive Records You­tube csatornáin.

– Napjainkat az élő reperto­ár „nagykoncertesítésével”, illetve va­­do­­natúj dalok rögzítésével töltjük. Pillanatnyilag 4–5 szám van „alakítás alatt”, ezek közül kerül ki egy-két hónapon belül a már említett videoklip. Mindezeken felül tervben van egy nagyon érdekes munka, amit a Magyar Operaház karnagyával, Csiki Gáborral készítünk… – vázolta fel a terveket Speat. 

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...