Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Elegáns fürdőruhatrend

Elegáns fürdőruhatrend

| Madarász Réka | Sztárok

Az idei fürdőruhadivatra illik a mondás: „a kevés néha több”, ugyanis a formákat csak sejtető, ám annál szexisebb darabok hódítanak. Minden, ami csipkés, áttetsző, betekintést nyújtó, de mégis elegáns, tökéletes választásnak tűnik.

Az egyrészes és a mellből vagy derékból többet takaró darabok az idei szezonban tuti befutók. A retró rajongói is elégedettek lehetnek a kínálattal, ugyanis a ´80-as évek szabásai fedezhetőek fel a repertoárban, némileg újragondolva a brazil és magas derekú alsók segítségével. A hangsúly azonban a dekoltázson van. Pántok, fodrok, izgalmas villantások – ezt ígérik a felül zárt, mégis nagyon szexi formák, akárcsak a félvállas és rojtos megoldások.

A pántok nemcsak a dekoltázst díszíthetik, hanem remekül kiemelik a derékvonalat is. Változatos és különleges az idei színskála is. A virágok továbbra is mindent beborítanak, hihetetlenül nőiesek a hawaii hangulatot árasztó, mintás fürdőrucik, a csíkos és a leveles szettek. A fekete és a fehér mellett örök klasszikus  a piros, de a türkizzel, a királykékkel és a pinkkel is feltűnő hatást kelthetünk.


Az aktuális trendnél azonban jóval fontosabb, hogy az alkatunknak megfelelő kollekcióban pompázzunk. A fodrok például magukra vonzzák a tekintetet, tehát csak azon a testrészen viseljük őket, amit ki szeretnénk emelni. Az újra reneszánszukat élő magas derekú alsók jól lenyomják a hasunkon lévő felesleget. Az elegáns és előkelő fekete slankít. A kis mellűek válasszanak szivacsos melltartót vagy fodros, flitteres, horgolt felsőrészt.

A körte alkatúak a csípőt és a combot elrejthetik egy, a feneket teljes terjedelmében elfedő, semmiképp sem mintás sorttal, nyakban megkötős felső segítségével pedig a dekoltázsukra irányíthatják a figyelmet. Akinek széles a csípője és a dereka, lehetőleg egyrészes fürdőruhát válasszon. A fiús testalkatúaknak a nyakban megkötős és a francia bugyis fazonok kifejezetten jól állnak, az egyrészeseket viszont érdemes kerülniük. A rövid lábúak nyújthatják az alakunkat vékony oldalpántos vagy oldalt megkötős bugyikkal, magas combkivágású fazonokkal.

Kapcsolódó cikkek

Előzze meg a tüneteket!

Előzze meg a tüneteket!

2024. 03. 06. | Németh Kinga

Gyermekkori elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri gondok – napjainkban mindegyik népbetegségnek számít. De mit tehetünk a megelőzésükért, hogy...