Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Elbűvölő énekesnő

Anitta új slágere könnyed hangú és laza lüktetésű

Elbűvölő énekesnő

| Kóczán Bálint | Sztárok

Dolgozott már együtt nagy sztárokkal, fellépett a riói olimpia nyitórendezvényén és három MTV Awards-díjjal is büszkélkedhet. Ismerkedjen meg a gyönyörű Anittával!

Latin-Amerika egyik legsikeresebb előadóművésze, az egzotikus szépségű Anitta J Balvin oldalán jelentkezett új, Downtown című felvételével.
A Show de Poderosas popnótával befutott brazil bombaénekesnő már dolgozott együtt Iggy Azealiával, de Anittát a Bang és a Paradinha című szólódalokból is ismerheti a közönség. Az előadó népszerűségét növelte, hogy fellépett a riói olimpia nyitóceremóniáján, amelyen tehetségét milliók szeme láttára csillogtatta meg.
Az egyre felkapottabb énekesnő jelenleg a 15. legbefolyásosabb híresség a közösségi platformokon, egy ligában Lady Gagával, Rihannával és a latin térség fényes csillagával, Shakirával.


Anitta ezúttal a latin zene egyik koronázatlan királyával, a Mi Gente sztárjával, J Balvinnal fogott össze, és hozta el következő tuti slágerét. A háromszoros MTV Awards-nyertes énekesnő könnyed hangja és a felvétel laza lüktetése első hallásra elcsábítja a hallgatót. A spanyol nyelvű dal a megadásról, uralkodásról és a két ember közti vágyról szól.


A felvételhez készített exkluzív videó a negyvenes évekbeli párizsi kaszinók elegáns világát idézi.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...