Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Elbűvölő Camila

Az MTV díjátadón Shaw Mendes-zel lépett fel

Elbűvölő Camila

| Kóczán Bálint | Sztárok

Egyszerre két új dallal is robbantott az elbűvölő Camila Cabello. A Señorita nyár óta tarol, ráadásul lerántotta a leplet az énekesnő és Shaw Mendes kapcsolatáról.

Camila Cabello tagadhatatlanul napjaink egyik legfelkapottabb énekesnője: tehetséges, vonzó, és mindig történik vele olyan, amire a rajongók felkaphatják a fejüket.

Ki ne ismerné az amerikai énekesnő Havana című slágerét, amely az utóbbi két évben több mint 1 milliárdos nézettséget generált a YouTube-on? A csinos előadó az utóbbi hetekben újabb dalokkal rukkolt elő. A Señorita című felvételhez készült túlfűtött hangulatú klipben Shaw Mendes-zel énekel, és szikrázik körülöttük a levegő. Olyannyira, hogy egyes hírek szerint új sztárpár született, ráadásul Camila kisasszony a kanadai énekes srác miatt dobta táncos pasiját.

Az MTV Music Awards-on együtt léptek színpadra a fiatalok, és bár a rajongók sikítozva vártak egy elcsattanó forró csókot, de mindössze az orruk hegyét érintették össze… Hiába, profik. Ettől függetlenül, állítólag hivatalos a szerelmük.

Visszatérve a zenei vizekre: a 2012-ben a Fifth Harmony lánycsapatával berobbanó Camila nemrég egyszerre két dallal és kisfilmmel is megörvendeztette rajongóit. A fogadtatás pedig óriási, hiszen a Liar és a Shameless is több tízmilliós nézettségnél jár!

Camila Cabello nagyon tud valamit, ő a 21. század egyik legmenőbb előadója!

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...