Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Egyre keresettebb a HayDm Street

Egyre keresettebb a HayDm Street

| Kóczán Bálint | Sztárok

Jó évet zárt 2018-ban a HayDm Street. A zenekar abba az irányba halad, amit eltervezett – tudtuk meg Károlyi Szabolcstól. A formáció oszlopos tagja a vele készült interjúban a „studio live” verzióban készült klipekről és az idei év nagy durranásairól is mesélt.

– Milyen évet zárt a HayDm Street? 

– Ha röviden kellene válaszolnom, akkor azt mondanám, hogy nagyon jót… Rengeteg koncert, fellépés, buli kísérte az elmúlt évet. Azt gondolom, hogy abba az irányba halad a zenekar, amit szerettünk volna megvalósítani a kezdetekkor. „A legjobb bulizenék a színpadon és a tánctéren!” – ez a mottónk. Egyre több helyre hívnak vissza minket, és szinte nincs is olyan koncert, amelyik ne hozna magával egy-egy másikat.

– Mit emelnél ki 2018-ból?

– Kiemelni is nehéz, de talán egy szeptemberi esküvőt tudok említeni, amely Révfülöpön zajlott. Remek emberek, csodás helyszín, igazi partihangulat rock and rollal ötvözve… Azt hiszem, méltóképpen elbúcsúztattuk itt a nyarat.

– Több videótok jelent meg, milyen terveitek vannak e téren?

– Azt gondolom, hogy nekünk is lépést kell tartanunk a közösségi médiával. Emellett ez egy kihívás is, ugyanis a YouTube-csatornán látott-hallott dalok mind „studio live” verziók. Ez azt jelenti, hogy élőben vesszük fel a számokat, mintha egy koncerten lennénk. Ez számunkra fontos. A dalokat érzésre választjuk ki: egy kicsit magunk felé hajlunk, azokat a nótákat rögzítjük, amelyeket kedvelünk, visszaadják a HDS, illetve a tagok egyéniségét és egyediségét.

– Mik az idei célok?

– Most körvonalazódnak a nyári–őszi koncertek, és 2019-ben is szépen telik a naptár. VOLT Fesztivál, egyetemi bulik, Hegyeshalmi Bornapok, céges rendezvények, parti jellegű esküvők, szülinapi bulik és természetesen fesztiválok az ország több városában. Szeretnénk idén a Balaton környékét is meghódítani zenénkkel, emellett nyitnánk külföld felé. Sopronban legközelebb április 6-án találkozhat velünk a közönség a Búgócsigában.


Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...