Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Egy évet várt Varga Viktor

| Munkatársunktól | Sztárok

Közel egy év kihagyás után ismét önálló dallal jelentkezik Varga Viktor.

 A felvételen és a hozzá tartozó rendhagyó videoklipen keresztül beleshetünk Varga Viktor érzelmeibe. A polgárpukkasztó énekes–dalszerző Noé című felvétele Cinthya Dictatorral való, tavaly véget ért kapcsolata előtt is tiszteleg.

– A döntés nehézségét tárgyalja ez a szerzemény, az utolsó pillanatokban, az „Özönvíz” előtt – mesélte Viktor. – A dalt leginkább a szenvedés és az összetartás kettőssége jellemzi, amit a közösen megélt bajok és a szeretet fognak szorosan egybe.

A klip egyedisége, hogy animációs formában épül a dalszövegre, így erősít rá a tartalmára. – Arra törekedtem, hogy megmutassam, min megy keresztül egy szerelmespár. A bárka, a számkivetettség, a hánykolódás, a remény elérhetetlensége, ezek mind-mind azt a fázist mutatják be, amikor az ember magatehetetlenül sodródik az érzelmek viharában – tette hozzá az énekes.

A mély gondolatok ellenére nagyon modern, vagány és rádióbarát dal született.


Kapcsolódó cikkek

SOP-ROCK a Hangárban

2019. 05. 22. | Munkatársunktól

Idén május 25-án rendezik meg a SOP-ROCK Amatőr Tehetségkutató Fesztivált a Hangár Music Gardenben. A legtehetségesebb zenekarok ezúttal is értékes nyereményekkel gazdagodnak.

A Mi életünk

A Mi életünk

2019. 05. 22. | Kóczán Bálint

Majkával készített közös dalt és klipet Tóth Gabi. A Mi életünk olyannyira bejön a rajongóknak, hogy elnyerte a Budapest Dal 2019 közönségdíját.