Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Ed Sheeran szuper dobása

| Munkatársunktól | Sztárok

Bármihez is nyúl Ed Sheeran, az arannyá változik. A brit előadó újabb dallal ostromolja a slágerlistákat, méghozzá nem is akárkivel!

Ed Sheeran „No. 6 Collaborations Project”-je a 2019-es év legsikeresebb albuma, amelyen olyan szupersztárokkal készített közös dalokat, mint Justin Bieber, Bruno Mars, 50 Cent vagy Eminem. A zenei anyag 22 közreműködő előadóval összesen 15 fantasztikus felvételt tartalmaz.  

A korong egyik legizgalmasabb dala a Camila Cabellóval és Cardi B-vel közös South of the Border. A felvétel pár hónap alatt több mint 114 millió streamet generált csak a Spotify-on, és ez még csak a kezdet!

A még csak huszonkét éves világsztár, Camila tüzes hangszíne gyönyörűen passzol Ed különleges orgánumához, a szenvedélyes popdalban pedig Cardi B rapbetétje teszi fel a pontot arra a bizonyos i-re. A kuriózumnak számító kollaborációhoz nemrég lebilincselő videoklip is készült, amiben Ed, Camila és Cardi mellett a népszerű modell, Alexis Ren és Paul Karmiryan színész is feltűnik. A kémklipet pár nap alatt már többmillióan látták a YouTube-on.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...