Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
… de a legjobb Sopron!
A hazai és a nemzetközi zenei élet krémje lép fel idén is a Lövérekben, a szervezők több tízezer látogatót várnak. Fotó: VOLT – archív

VOLT Fesztivál: Új programhelyszín a KRAFT Kert

… de a legjobb Sopron!

| Sztárok

Kétévnyi szünet után ismét elstartolt a VOLT Fesztivál! A Lövérekben a legnagyobb hazai és világsztárok lépnek fel szombatig. Van, aki alsónadrágot, van, aki Pokémon-kártyát kért az idei rendezvény nagy fellépői közül.

Elkezdődött a Telekom VOLT Fesztivál, amely várhatóan idén is több tízezer látogatót vonz városunkba. Az ország egyik legkedveltebb multikulturális rendezvénye már az első napon nagyon erős volt.

A folytatásban olyan bandák gondoskodnak a nagyszínpadon a remek hangulatról, mint a Brains, Skillet, a Bagossy Brothers Company, a The Killers, Dzsúdló, a Follow The Flow, Yunglud, a Bring Me The Horizon, Azahriah, az Irie Maffia, a Halott Pénz, a Sum41, Passenger, a Platon Karataev, Majka és Curtis vagy épp a Pendulum.

A többi helyszínen is a hazai és a nemzetközi zenei szcéna krémje fordul meg a Lövérekben, és a népszerű, soproni lemezlovas, DJ Jokó idén sem hiányozhat a VOLT-os fellépők közül.

Néhány érdekesség is kiderült, mit kértek az idei sztárok a VOLT szervezőitől. Van zenekar, amely a stábkonyhájához egy nagy sátrat kért a VOLT-osoktól, ahol a saját séfje fog főzni. Egy másik fellépőnek 3 fekete alsónadrág volt az óhaja, de egy dj-páros Pokémon-kártyát írt be a kérések sorába.

Érdekesség, hogy Timmy Trumpet nemrég Budapesten vette el magyar feleségét, a VOLT-ra érkező Borgore pedig szintén magyar asszonyt választott korábban.

Az idei VOLT egyik különleges és új színfoltja mindenképpen a KRAFT Kert, ahol a fesztiválozóknak lehetőségük lesz találkozni a magyar zenészek legjavával, együtt írhatnak dalt Szécsi Böbével, „chillelhetnek” Járai Márkkal, beszélgethetnek a magyar trap gyökereiről az On The Low Inc. tagjaival, ébresztő jógán vehetnek részt, de a legmenőbb társasjátékok is feldobják a hangulatot. Emellett izgalmas és fejlesztő workshopok várnak mindenkit, ahol egyebek mellett szóba kerül a Networking mesterfokon, a self-branding, mi több, azt is megtudhatják a résztvevők, hogyan lehetnek freelancerek a marketing területén. A VOLT Art program keretében menő fenntartható cuccokat készíthetnek a fesztiválozók. 

Friss fotók, információk a fesztiválról lapunk hivatalos Facebook-oldalán találhatók.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...