Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Dallos Bogi  és a Méz

Dallos Bogi és a Méz

| Kóczán Bálint | Sztárok

Friss, ropogós újdonsággal jelentkezett Dallos Bogi! Az énekesnő utóbbi pár hónapja lázas munkával telt, ugyanis új albumot készített.

Dallos Bogit A Dal 2014 című műsorban ismerhette meg az ország, ahol We All című dalával hamar belopta magát a közönség szívébe, és sokáig menetelt a zenés produkcióban. Az énekesnő karrierjén nagyot lendített a megmérettetés, azt követően több slágerrel is előrukkolt. A Feels So Right és a Körút című számaival a rádiós listákat is meghódította, a 13-as ház című első saját szerzeményével pedig komolyabb oldalát mutatta meg.

Bogi legutóbbi felvételét ősz-szel hozta ki Már nem zavar címmel, amelyhez egy image-klipet is forgatott. Azóta pedig folyamatosan dolgozik a fiatal tehetség: – Az utóbbi hónapokban lázasan készültem el­­ső, önálló lemezem megjelenésére. Az al­­bum az Épp most címet kapta és már elérhető a rajongók számára.

Az album első kislemeze a Méz. – A lemezen található összes dalnak én vagyok a szerzője. Ez egy romantikus, tavaszi hangulatú szám, amelyhez egy bájos animációs klip készült. A kisfilm jól visszaadja a Méz hangulatát .

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...