Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Csúcsformában Csepregi Éva

Csúcsformában Csepregi Éva

| Munkatársunktól | Sztárok

Nem fog az idő Csepregi Éván. A népszerű énekesnő csak úgy ragyog a legújabb fotókon és új klipjében, ugyanis nemrég egy friss dallal örvendeztette meg a hazai publikumot.

Csepregi Éva a napokban adta ki Titok című dalát, amelyhez egy videót is készített. Az alkotás igazi csapatmunka, a zenét fia, Heatlie Dávid, valamint Sarkadi-Szabó Emese szerezte, a szöveget Éva írta, a hangszerelésben pedig Deseő Balázs segédkezett. 

A hangzás modern és divatos, és egyben tökéletesen passzol a neotonos világhoz. A szövegben az énekesnő egy konkrét üzenetet is megfogalmazott.

– Ebbe a dalba beleírtam azt, hogy min is múlik a boldogságunk. Higgyünk önmagunkban, tegyük azt, ami a mi dolgunk, és sikeres, boldog életünk lesz – vallotta be Csepregi Éva. – Egész pályám során arra törekedtem, hogy mosolyt csaljak az emberek arcára, szórakoztassam őket, és a dalainkban bujkáló életörömet, életigenlést sugározzam feléjük. Ha igazak vagyunk, csak kérni kell és minden megadatik!

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...