Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Csézy pillangója

700 szál virágból építettek virágágyat a kliphez

Csézy pillangója

| Kóczán Bálint | Sztárok

Sok szempontból fontos a pillangó Csézy életében. Ez a címe az énekesnő legújabb dalának is, amely a folyamatos változásról szól.

Elkészült Csézy legújabb dala és klipje, amely olyan gondolatokat ébresztett az énekesnőben, mint a gyermekkor, imádott nagyijára való emlékezés, szerelem.

– Amikor meghallgattam a dalt, az első gondolatom az volt, hogy Pillangó lesz a címe. A folyamatos változásról szól, hogy mennyi arcot öltünk, és hogy van, akiért érdemes változni – mesélte Csézy, aki gyermekkora óta „rajong” a pillangókért, már az óvodában is ez volt a jele.

– Kiskoromban nagypapám nagyon sok lepkét fogott nekem, és jóval később, felnőttként a nagyi elvesztését is úgy éltem át vele, mint amikor a pillangó kirepül a bábból, és csak az üres burok marad ott. Mert a lélek szabadságát semmi sem gátolhatja meg – fejtette ki az énekesnő.

Csézy számára a pillangó a tavasz egyik szimbóluma is, megújulást, újrakezdést jelent. Az új klipet az teszi még különlegessé, hogy építettek egy virágágyat 700 szál virágból, ami jól látható benne.

– Természetesen a szerelmet is jelenti nekem, amit a kisfilmben Lea és Bence varázslatosan idéz meg. Imádtam őket és a forgatás minden pillanatát – zárta az előadó.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...