Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Cserpes Laura Sztereotípiája

Cserpes Laura Sztereotípiája

| Sztárok

Cserpes Laura dalban énekli el gyerekkora óta átélt indulatait. A Sztereotípia angol nyelven is elkészült, a csinos énekesnő második szólóalbumával tavaly év végén jelentkezett.

serpes Laura továbbra is szorgalmasan építgeti zenei karrierjét. A dekoratív előadó még tavaly decemberben jelentke­­zett második albumával, és 2017-et is igen figyelemfelkeltő módon indította. A lemez címadó dala ugyanis a Sztereotípia, amely Laura első angol nyelven elkészült felvétele. Az énekesnő ebben a számban a gyerekkora óta átélt indulatokat és sérelmeket énekli ki magából.

– Gyakorlatilag már azelőtt tudtam, hogy ez lesz az album címe, mielőtt maga a dal megszületett volna – mesélte az énekesnő. – Két lábon járó sztereotípia vagyok az emberek szemében, amióta csak az eszemet tudom. Mióta reflektorfénybe kerültem, ez csak fokozódott. Aztán egyszer betelt a pohár, elegem lett. Ebből az indulatból született a dal és később egy egész lemez.

Az énekes a korongot így ajánlotta közösségi oldalán: – Rengeteg érzés és gondolat kavargott bennem, mikor nekiláttam a dalok megírásának. Ezek az érzések, életem könyvének szép és kevésbé szép lapjai hívták életre ezt a tíz dalt.

Kapcsolódó cikkek

Eklektikus nyári trend

2020. 05. 27. | Munkatársunktól

Most, hogy már nem kell a négy fal között töltenünk a napjainkat, és az időjárás is egyre nyáriasabb, semmi sem állhat útjában egy testet-lelket melengető vásárlásnak. Az idei trend annyira színes, hogy szinte bármit felvehetünk.