Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Cserpes Laura Sztereotípiája

Cserpes Laura Sztereotípiája

| Sztárok

Cserpes Laura dalban énekli el gyerekkora óta átélt indulatait. A Sztereotípia angol nyelven is elkészült, a csinos énekesnő második szólóalbumával tavaly év végén jelentkezett.

serpes Laura továbbra is szorgalmasan építgeti zenei karrierjét. A dekoratív előadó még tavaly decemberben jelentke­­zett második albumával, és 2017-et is igen figyelemfelkeltő módon indította. A lemez címadó dala ugyanis a Sztereotípia, amely Laura első angol nyelven elkészült felvétele. Az énekesnő ebben a számban a gyerekkora óta átélt indulatokat és sérelmeket énekli ki magából.

– Gyakorlatilag már azelőtt tudtam, hogy ez lesz az album címe, mielőtt maga a dal megszületett volna – mesélte az énekesnő. – Két lábon járó sztereotípia vagyok az emberek szemében, amióta csak az eszemet tudom. Mióta reflektorfénybe kerültem, ez csak fokozódott. Aztán egyszer betelt a pohár, elegem lett. Ebből az indulatból született a dal és később egy egész lemez.

Az énekes a korongot így ajánlotta közösségi oldalán: – Rengeteg érzés és gondolat kavargott bennem, mikor nekiláttam a dalok megírásának. Ezek az érzések, életem könyvének szép és kevésbé szép lapjai hívták életre ezt a tíz dalt.

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...