Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Camila tovább hódít
Camila Cabello

Egyre népszerűbb az énekes Senorita című dala

Camila tovább hódít

| Kóczán Bálint | Sztárok

Nagyot szól Camila Cabello legújabb dala, amely világszerte egyre népszerűbb. Eközben a csinos énekesnő szerelmével közös Senorita című slágere közel jár az egymilliárdos nézettséghez.

My Oh My – ez Camila Cabello legújabb slágerének a címe, amely szépen szerepel a slágerlistákon. Az énekesnő segítségére volt ezúttal az amerikai DaBaby szövegíró–rapper.

Camilától nem áll távol más előadóművészekkel együtt dolgozni, ami még sikeresebbé teszi. Shawn Mendes-zel együtt jelentette meg a Senoritát, a forró hangulatú klipre pedig már több mint 887 millió kattintás érkezett a videomegosztón.

A még mindig csak 22 éves énekesnő karrierje meredeken ível egyre feljebb és feljebb: 2012-ben a Fith Harmony lánybandával kezdődött karrierje. Három évvel később szólóéneklésre váltott. Segítségére volt az említett másik fiatal nagyágyú, Shawn Mendes, aki ma már hivatalosan is (?) a szerelme, valamint Machine Gun Kelly. Azóta nincs megállás!

A dekoratív hölgy 2016 decemberében jelentette be távozását a lányformációtól, hogy aztán megjelentesse Camila című szólólemezét.

Camila Cabellónak olyan nagy slágereket köszönhet eddig a zenevilág, mint például a Havana, a Shameless vagy a Liar, és újdonságának is borítékolható a sikere. Az énekesnő második albuma tavaly decemberben jött ki, amelyen bőven akadnak még gyöngyszemek.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...