Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Calvin Harris különleges társaságban

| Munkatársunktól | Sztárok

Nem akármilyen szereplőkkel vette körbe magát az új klipjében Calvin Harris. A legismertebb skót dj legújabb albumán a Feels című friss nyári sláger is helyet kapott.

Nagy érdeklődés előzte meg Calvin Harris új, Funk Wav Bounces Vol. 1. lemezét, és ezt a várakozást igyekezett is enyhíteni a sztár, hiszen a Feels volt a negyedik olyan nóta, amit megmutatott a közönségnek a nyáron. 

Az új korong jelentős változást hozott az előadó pályafutásán, hiszen meglehetősen messzire kalandozik az olyan korábbi alkotásai által képviselt világtól, mint a My Way, a This Is What You Came For vagy a How Deep Is Your Love. Érdekesség, hogy a Feels című kisfilmben szerepel Pharrell Williams, Katy Perry és Big Sean, a szakállat növesztett Harris pedig basszusgitáron kíséri a vokálokat szolgáltató szekciót.

A skót lemezlovas új albumának elkészítésében pedig nem kevesebb, mint 19 vendég vett részt – többek között a popzene olyan csillagai, mint a fentebb már említett Pharrell Williams, Katy Perry és Big Sean, valamint John Legend, Ariana Grande, Nicki Minaj, Snoop Dogg, Frank Ocean, Travis Scott, Future, Kehlani vagy PARTYNEXTDOOR. 

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...