Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Boggie Sopronban

Kislánya egyensúlyt hozott az életébe

Boggie Sopronban

| Kóczán Bálint | Sztárok

Hosszú idő után ismét Sopronban koncertezik Boggie. Az énekesnő Vártam már rád turnéja keretében lép fel a Búgócsiga Akusztik Gardenben április 26-án. Boggie soproni élményeiről és az anyaszerepről is mesélt lapunknak.

– Hosszú ideje nem jártál Sopronban. Milyen helyen szerepel a szívedben a város?

– Sopron szerintem kiemelt város minden koncertező zenekar és előadó számára. Ez velem sincs másként. Nagyon várom már a fellépést!

– Mivel érkezel a Búgó­csigába?

– A koncert vázát a „3” címet viselő legújabb lemezem adja, de természetesen az első és a második album kardinális dalai sem hiányozhatnak a repertoárból. Az a szuper, hogy a teljes zenekarral tudok menni hozzátok, ráadásul eredeti felállásban: Szabó Tamás fog dobolni, Antal Gábor zongorázni, Szakonyi Milán gitározni és Simkó-Várnagy Mihály elektromos csellózik majd.

– Mostanában min dolgozol?

– Az idei évünk legnagyobb mérföldköve a június 24-ei koncertünk a MÜPA „Hey June” sorozatában, amelyről évek óta álmodom. Nagy megtiszteltetés számomra ebben a sorozatban fellépni. Ezen kívül a „3” című albumról szeretnék még idén kijönni pár videoklippel, de tervben van egy újabb karácsonyi videosorozat elkészítése is a meglévő mellé.

– Hogy ízlik a család­anya szerep? Nehéz összeegyeztetned a fellépésekkel?

– Egyértelmű a válaszom: imádom! Lenke hozott egy egészséges balanszt az életünkbe. Meg kellett tanulnom súlyozni a fontos és lényegtelen dolgok között. Azóta hatékonyabb lettem, és jobban be tudom osztani az időmet. Persze ebbe a zsonglőrködésbe bele kellett jönni, sokszor nem egyszerű a logisztika, de egyelőre úgy érzem, hogy jól vesszük az akadályokat.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...