Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Big Banddé bővül a PASO

Big Banddé bővül a PASO

| Munkatársunktól | Sztárok

A 15 éves Pannonia Allstars Ska Orchestra fúvósokkal és vokalistákkal kiegészülve 21 fősre bővül. Az így létrejött PASO Big Band egyetlen alkalommal, október 31-én ad monumentális koncertet a Müpában.

A Pannonia Allstars Ska Or­chestrától eddig sem állt távol a kísérletezés, elég ha a Szimfonik vagy a gyerekkoncertjükre gondolunk, de most igazán nagy fába vágják a fejszéjüket a zenészek. 

Az együttes, amely Sopronban is többször hatalmas bulit csapott, ezúttal kilép az általa képviselt műfaji és ritmikai körből, és a skától kezdve a swingen és a funkon át a drum&bass-ig bezárólag jó néhány stílus terítékre kerül október 31-én a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében. A zenei kalandozásban KRSÁ-ék segítségére lesz plusz tíz fúvós és két vokalista, így huszonegyen állnak majd színpadra. A PASO dalait Subicz Gábor, Meleg Tamás, Lukács Gábor és Csejtei Ákos hangszerelték át, a próbák pedig már javában zajlanak.

A PASO együttes háza tájáról további hír, hogy az Utca végén című videója lett a legjobb rendezésű klip a 3. Magyar Klipszemlén. Emlékezetes, az első Magyar Klipszemle fődíját a PASO hozta el a Részeg című kisfilmjével.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...