Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Belau: soproni lemezbemutató

Belau: soproni lemezbemutató

| Munkatársunktól | Sztárok

Pesti és külföldi koncertek után április 28-án Sopronban idézik meg a nyarat.

A Belau az Is­­land of Pro­­mise című be­­mu­­tatkozó vi­­de­­ó­­jával tűnt fel a magyar zenei életben, első lemeze The Odyssey címmel nemrég jelent meg, amely a na­­pokban Fonogram-díjat kapott az év elektronikus zenei albuma kategóriában. Pesti és külföldi koncertek után április 28-án Sopronban idézik meg a nyarat.

A Belau egy év alatt számos sikernek örülhetett: tavaly több portálon is bekerült az év legjobb dalai és klipjei közé, megnyerte a Klipszemle különdíját, több komoly rádiós játszással is büszkélkedhet. Kedves Péter kezdetben egyszemélyes projektje – Buzás Krisztiánnal és élőben session zenészekkel kiegészülve – időközben zenekarrá nőtte ki magát.

The Odyssey című lemezen a tőlük koncerteken megszokott instrumentális dalokon kívül olyan tehetséges fiatal énekesnők kaptak kiemelt szerepet, mint Antonia Vai, Dallos Bogi, Herrer Sára, Myra Monoka és Szécsi Böbe. 

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...