Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Bebe Rexha „bűnei”

Az új dal a rossz szokásokról szól

Bebe Rexha „bűnei”

| Kóczán Bálint | Sztárok

Bebe Rexma még dögösebb, mint korábban. Az amerikai énekesnő legújabb dalában mégis az emberi tökéletlenségről énekel. A csinos előadónak a 2017-es esztendő hozta meg az áttörést.

Új számmal lepte meg rajongóit az idén Grammy-díjra is jelölt Bebe Rexha. A track az énekesnő az Expectations című albumát követő új nagylemezének első előfutára.

– A Last Hurrah a rossz szokásokról szól. Mindenkinek vannak hibái – mesélte az újdonság kapcsán a szexi előadó, majd részletesebben is kifejtette az üzenetet: – Mindannyiunknak vannak bűnei. Ez nemcsak a dohányzás vagy az alkoholfogyasztás lehet, hanem akár a szerelem vagy bármelyik rossz szokásunk. A Last Hurrah egyfajta végső óda a vétségeinkhez, hogy holnap egy sokkal jobb emberként folytassuk tovább. Aztán persze holnap úgyis újra kezdjük mindezt.

A dal elsőként élőben pár hete a Live with Kelly and Ryan reggeli műsorában robbantott az Oscar díjátadó másnapján.

Bebe legutóbbi felvétele a szupersztár francia lemezlovassal, David Guettával készült Say My Name zseniálisan egyesíti a latin és az elektronikus zene legizgalmasabb elemeit. A sláger hivatalos videoklipjét már több mint 300 millióan tekintették meg YouTube-on.

Az albán származású, amerikai énekesnő–dalszerző számára a 2017-ben megjelent szólóalbum hozta meg a nemzetközi sikert, amin olyan slágerek szerepeltek, mint a The Way I Are (Dance With Somebody) vagy a Meant To Be.

A Last Hurrah parádésra és szexire sikerült klipjét, amely a tökéletlenséget ünnepli, nemrég mutatták be.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...