Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Barcelonában forgatnak
Az Ocho Macho feltöltődve várja a nyarat, a tagok szerint különleges érzés lesz a színpadon állni és szórakoztatni az embereket.

Feltöltődve, Sopronból indítja az idei szezont az Ocho Macho

Barcelonában forgatnak

| Kóczán Bálint | Sztárok

Hosszú idő után újra Sopronban koncertezik az Ocho Macho, amely Barcelonában forgatja le legújabb klipjét. A szombathelyi formáció április 23-án lép fel a Búgócsiga Akusztik Gardenben. Kirchknopf Gergővel beszélgettünk.

– Úgy érezzük, sikerült olyan ütős playlistet összetennünk, amire már nagyon régóta várt tőlünk a közönség. Teljes mértékben kiszolgáljuk őket reményeink szerint, és óriási tánc lesz Sopronban – kezdte az Ocho Macho frontembere, amikor a soproni bulijukról faggattuk.

Kirchknopf Gergő hozzátette, maguk is rájöttek, vannak már rég nem játszott dalok, amik nagyon jellemzőek rájuk, és nem játszik ilyen zenét az országban senki. – A lelkünknek is felszabadító érzés ezeket a dalokat játszani, és persze megszólalnak az új kedvencek is, úgyhogy flegma, lazulós, táncolós estét ígérünk!

– Sopron egyébként régóta kedvenc helyünk – vallotta be az énekes. – Ez így van a legelső VOLT Fesztiválunk óta, amikor a koncert alatt „kifolytak” az emberek az akkori sátorból, és dobálták ki a székeket, hogy hely legyen. Csodás időszak volt! Kukuékkal baráti a viszony, személy szerint imádom a soproni afterokat, beszélgetéseket!

A formáció feltöltődve várja a nyarat, különleges érzés lesz számukra a színpadon állni és szórakoztatni, látni az örömet az emberek arcán. Nagyon várják már a szezont, amelyet Sopronból startoltatnak.

A csapattal kapcsolatos legnagyobb hír talán, hogy legújabb dalához Barcelonában forgathat klipet, ami egyben egy újabb élmény és inspiráció. Gergő nagyon lelkesen mesélt a tervekről. – Újra feltöltődik a nevünk mint Ocho Macho latin mentalitással, tengerillattal és napfénnyel. És persze a sport szeretete és múlt tisztelete is benne van. Hogy miről beszélek? Az majd a dalból kiderül! Helyszínünk egy igazi zarándokhely lesz, méghozzá a Futballárium Barcelona. Úgyhogy új dal, dalok és koncertek érkeznek.

Ocho Macho koncert: Április 23., szombat 19 óra, Búgó­csiga Akusztik Garden, vendégzenekar: HolyChicks

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...