Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Bájos Rúzsa Magdi klip

Bájos Rúzsa Magdi klip

| Munkatársunktól | Sztárok

Rúzsa Magdi új, animációs klippel jelentkezett, amely biztosan sokak arcára csal mosolyt. A népszerű énekesnő legújabb Lesz, ahogy lesz című dalához készítette a különleges kisfilmet.

Rúzsa Magdi egyszerűen kifogyhatatlan a slágerekből. A többszörös platinalemezes, MTV EMA, Fonogram-, Artisjus- és Máté Péter-díjas énekesnő dalszövegeire jellemző az életigenlés, a szerelem témaköre és az izgalmas tájak „lefestése”. 

Ezekhez a vonásokhoz ezúttal is hű maradt a népszerű előadó. Az új single Rúzsa Magdi nagysikerű, Aduász című albumán hallható olyan dalok mellett, mint a Mona Lisa, a Hazatalálsz, vagy a korong címadó felvétele, ami már több mint hatmilliós YouTube nézettséget generált.

Legújabb fülbemászó dala a Lesz, ahogy lesz címet viseli, amely már most a rádiók egyik nagy kedvence. A gyönyörű hangú Magditól azt is megszokhatták a rajongók, hogy mindig izgalmas és kreatív klipekkel lepi meg őket, ami ezúttal sem maradhatott el. Legújabb animációs kisfilmje egy bájos történetet mesél el, és eddig mindenki arcára mosolyt csalt, érdemes megnézni.

Rúzsa Magdi karrierje 2006-ban indult, amikor megnyerte a Megasztár 3. szériáját. Azóta számos nagylemez jelent meg tőle, sok-sok rangos díjat zsebelt be, és Magyarországot is képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekesnő többször adott koncertet Sopronban. 

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...