Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Az iker dj-lányok
Olivia és Miriam Nervo

Az iker dj-lányok

| Kóczán Bálint | Sztárok

Az idei VOLT Fesztivál egyik kiemelt fellépője a Nervo lesz. Az ausztrál ikertestvérek gyakorlatilag 18 évesen lettek profi dalszerzők, világszerte ismerik őket.

Számos híres előadóval dolgozott már együtt a Nervo, amely idén Sopronban is hatalmas bulira készül. Olivia és Miriam ikertestvérek, ráadásul dj-k és a világ zenei életében Nervóként ismerik őket.  

A csinos hölgyekről tudni kell, hogy korábban modellkedtek is, így nem meglepő, ha megakad rajtuk a férfiszem. Olyan nagy céggekkel dolgoztak együtt, mint a például L’Oreal.

Visszatérve a zenére, már tizennyolc éves korukban szereztek dalokat, de leginkább 2010-től járják a klubokat, és ostromolják a slágerlistákat. A Nervo dj-páros szövegíróként is alkotott maradandót, hiszen a lányok írták például David Guetta és Kelly Rowland When Love Takes Over című slágerének sorait.

Az ausztrál duó eddigi pályája alatt dolgozott együtt többek között Britney Spears-szel, Kylie Minogue-gal, Madonnával, Nelly Furtadóval, Katy Perrey-vel, Justin Timberlake-kel, és még hosszú a sor. Gyakran szerepelnek Las Vegasban is.

A Nervo tavaly emlékezetes koncertet adott a Balaton Soundon, az idei soproni VOLT Fesztiválon pedig július 3-án, pénteken láthatja őket a közönség. 

Kapcsolódó cikkek

Itt a medvehagymaszezon

Itt a medvehagymaszezon

2024. 04. 03. | Németh Kinga

Gyermekkori elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri gondok – napjainkban mindegyik népbetegségnek számít. De mit tehetünk a megelőzésükért, hogy...