Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Az éledő természet képei
Tavasz első sóhaja – Tóth Edit téltemetőt ábrázoló felvétele lett április hónap fotója.

„Változtassunk nézőpontot, és csodákban lesz részünk”

Az éledő természet képei

| Huszár Judit | Sztárok

Tóth Edit Tavasz első sóhaja című képe lett április hónap fotója. Mint arról már olvashattak, a Soproni Téma pályázatot írt ki, az elmúlt hetekben Éledő természet címmel vártuk olvasóink képeit.

Pályázatunkra ebben a hónapban is tucatnyi képet kaptunk, amelyek közül a zsűri Tóth Edit felvételét találta a legjobbnak. A fotó címe: Tavasz első sóhaja.

– Ha nem csal az emlékezetem, 14 múltam, amikor az első Zenit kamerámat kaptam, amit akkor főként családi, baráti pillanatok megörökítésére használtam – mesélte lapunknak Tóth Edit. – Később gyermekeim, családi kirándulások pillanatainak fotózásán volt a hangsúly, aztán a fókusz szépen átkerült a természet megannyi szépsége felé. Hobbifotós vagyok, egy ismerősöm hívta fel a figyelmet a pályázatra, és biztatott, hogy küldjek be képet. A fotón téltemető látható, Sopronkövesd mellett az Agg-hegyen készítettem a képet egy borongós délutánon. A fák között időnként átsejlő napos égboltot használtam háttérnek. Üzenetem ezzel a képpel az, hogy változtassunk nézőpontot, és különleges csodákban lesz részünk! Fontosnak tartom, hogy törekedjünk minél természetközelibb életet élni. Óvjuk, védjük a Földet, hadd élvezze az utánunk jövő sok-sok generáció! Az éledő természet számomra, mint megannyi embernek, maga a csoda.

Nemcsak Tóth Editnek, hanem valamennyi pályázónak köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával.

A játék folytatódik!

Májusban is keressük a hónap fotóját a Soproni Témában! Aktuális felhívásunk témája gyereknap apropóján: Gyermekeink mosolya.

Egy jelentkező maximum kettő színes, legalább 3000 pixel szélességű képpel nevezhet, a fotókat jpg formátumban várjuk. A beküldött képek közül kiválasztjuk az általunk legjobbnak ítélt fényképet, amelyet a Soproni Téma május 26-i számában közlünk.

A fényképeket május 19-ig várjuk e-mailben a szerkesztoseg@sopronitema.hu címre.

A nyeremény

Pályázatunk valamennyi nyertese (januárban Gál Zoltán, februárban Rombai Péter, márciusban Kozák Beáta, áprilisban Tóth Edit) Horváth Ferenc Különc borvidék című könyvét, illetve Iváncsics Zoltán soproni borász egy üveg borát átveheti szerkesztőségünkben. 

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...