Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Anne Marie  az új felfedezett

Anne Marie az új felfedezett

| Munkatársunktól | Sztárok

A csinos Anne Marie ismét megcsillogtatja tehetségét. Újdonsága, a Heavy a párkapcsolatokról szól, de egy habkönnyű dal.

Anne Marie-re először a Ru­­di­mental művészeként figyelhetett fel a közönség és a szakma, majd szólókarrierje a 2016-os Alarmmal indult be. Az énekesnő egy év alatt három szuper koprodukcióban vett részt: a tavalyi megahit, a Clean Bandit Rockabye című slágervezető dala után idén a Snakeships Either Way számában és a Nick Jonas Mike Posnerrel közös Remember I Told You-ban hallhattuk karcos hangját.


Anne Marie ezen kívül Ed Sheeran turnéin játszott 2017-ben, legutóbbi száma, a Ciao Adios a brit toplistákon rendszeresen az első 10-ben szerepel, és több mint 150 millió megtekintést tud maga mögött. Nem mellesleg a há­­rom­szoros karate világbajnok énekesnő 2016 legnagyobb bevételt szerző felfedezettje lett Nagy-Britanniában.


A csinos előadó újdonsága, a Heavy a korábbiakhoz hasonlóan párkapcsolati témákat feszeget. A lágy, fülbemászó refrén, Anne Marie különleges hangszíne és az elektropop hangszerelés egy igazán könnyed, pozitív érzéseket mozgósító felvételben egyesül. Olyan sztárproducerek voltak a szőke tehetség segítségére, mint Invisible Men (Zayn Malik), Nana Rogues (Drake) és MNEK (Zara Larsson, MØ).

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...