Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Amerikában hódít Goztola Kristina

Amerikában hódít Goztola Kristina

| Kóczán Bálint | Sztárok

Két alkalommal is levetítik a Los Angeles-i magyar filmfesztiválon azt a kisfilmet, amelynek producere és női főszereplője Goztola Kristina.

Goztola Kristináról korábban a Soproni Téma is írt, hiszen az egyik legfoglalkoztatottabb magyar színésznő külföldön. Kristina filmezett már Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban és az Egyesült Államokban. A magyar mozikban is bemutatott HhhH – Himmler agyát Heydrichnek hívják című francia–belga–angol–amerikai nagyjátékfilmben számos világsztár – köztük Rosamund Pike és Jason Clarke – oldalán kapott szerepet.  

A közelmúltban pedig kiderült, hogy a tengerentúlon rendhagyó módon két alkalommal is levetítik az Engedj el! című pszichológiai drámát, amelyben Kristina az egyik főszereplő. A közönség október 20-án a Laemmle’s Royal Theaterben Los Angeles-ben, míg október 27-én Hollywoodban, a ­Laemmle’s NoHo7 Theaterben láthatja a filmet.

Az Engedj el! Goztola Kristina 2017-ban alapított saját produceri irodája, a Budapest–Párizs központú Jona Films Paris első kisjátékfilmje volt. 

Kapcsolódó cikkek

Itt a medvehagymaszezon

Itt a medvehagymaszezon

2024. 04. 03. | Németh Kinga

Gyermekkori elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri gondok – napjainkban mindegyik népbetegségnek számít. De mit tehetünk a megelőzésükért, hogy...