Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Alternatív dallamok

Alternatív dallamok

| Munkatársunktól | Sztárok

Megérkezett az amerikai elektro–pop banda, az ARIZONA várva várt második stúdióalbuma, az Asylum.

 Egy igazi pezsdítő anyag az alternatív–elektronikus zene kedvelői számára, tele érzelmekkel és felvillanyozó vagy olykor szomorú, de mégis élénk dallamokkal.

A New Jersey-i trió bemutatkozó albuma, a Gallery hatalmas sikert aratott, jellegzetes stílusukat a második lemezükön is továbbviszik és kilenc elképesztő szerzeménnyel kápráztatják el a közönséget. Az albumpremierrel egy időben debütált a zenekar Problems című dala is, amelyről a zenekar frontembere osztott meg részleteket.

– Ez a kedvenc dalom a lemezen. Mindannyian ismerjük azt az érzést, amiről szól, azaz, hogy fejlődünk – mesélte a Zachary Hannah. – Nem tudjuk igazán, merre is szeretnénk, hogy tartson az életünk, és ez így teljesen oké is. Bár a dalnak van egy sötét oldala, azáltal, hogy energikussá tettük, éreztetjük a hallgatókkal, hogy szeretnénk megünnepelni az életünkben történt változásokat.

Az ARIZONA különlegesen vegyíti a pop elemeit az elektróval, és némi retró inspirálta hangzással emeli teljesen új szintre, ezzel ejtve rabul a hallgatókat.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...