Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Álomhajó újragondolva
Herceg, Erős, Kollányi Zsuzsi, Spigiboy, Gem-B és Burai

Álomhajó újragondolva

| Munkatársunktól | Sztárok

Gem-B, Erős, Spigiboy, Herceg, Burai és Kollányi Zsuzsi – ebben a váratlan kollaborációban hallhatja újra a közönség a kilencvenes évek meghatározó dalát, az Álomhajót.

Újra beindult az Álomhajó, és talán még vadabbul szeli a slágerhabokat, mint 20 évvel ezelőtt. 1997-ben megkérdőjelezhetetlenül írta be magát a magyar poptörténelembe a Carpe Diem dala, amely a mai napig kikoptathatatlan a klubokból, a fesztiválokról és házibulikból egyaránt. 

A sláger, amelynek mindenki tudja a szövegét, egy igazi sztárparádéval tért vissza. Gem-B, Erős & Spigiboy, Herceg és Burai Krisztián lendületes, izgalmas szólórészekkel megtűzdelt Álomhajó-feldolgozásának ikonikus refrénjében Kollányi Zsuzsi hangja is megszólal, és mindenkit visszarepít a ’90-es évek bulijainak életérzésébe.

Kapcsolódó cikkek

12. Hűség Napi Rockest

12. Hűség Napi Rockest

2019. 12. 11. | Munkatársunktól

December 14-án tartják a 12. Hűség Napi Rockestet Sopronban, a Hangár Music Gardenben. Idén nem akármilyen formáció, a P. Mobil lesz a házigazda Hungarica vendége, de fellép az RPG is.

Karácsonyi JaMese

2019. 12. 11. | Munkatársunktól

A JaMese 2019 karácsonyára egy különleges műsorral és lemezzel készült: Szabó T. Anna Adventi kalendáriumát zenésíti meg, amely könyv formájában tavaly jelent meg. A lemezen többek között Palya Bea, Ferenczi Gyuri és a Dalinda is közreműködik egy-egy dal erejéig.