Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Adam Lambert megtörte a csendet

Adam Lambert megtörte a csendet

| Munkatársunktól | Sztárok

Két év kihagyás után a Pride kapcsán jelentkezett új dallal Adam Lambert. A Two Fux légies könnyedséggel küldi el rosszakaróit melegebb éghajlatra.

Adam Lambert legutóbbi le­­me­­ze, a The Original High 2015-ben jelent meg, és olyan megaslágert tartalmazott, mint a például a Ghost Town. – Az utolsó lemezem a hajszáról, az útkeresésről szólt. Mostanra érzem azt, hogy pontosan ott vagyok, ahová tartozom. Nem fogok elnézést kérni azért, ameddig jutottam, sőt, inspirálni szeretném a rajongóimat is, hogy álljanak ki egy adott helyzet, status quo mellett – nyilatkozta az előadó.  

Adam legújabb dala, a Two Fux személyes témákkal foglalkozik, és saját küzdelmeit dolgozza fel.

Lambert 2009-ben került a köz­­­­tudatba, amikor az Ameri­­cal Idol fináléjába jutott. A polgárpukkasztó előadó azóta há­­rom szólóalbumot adott ki, több mint 3 millió eladott példánnyal. A nyolc év alatt számos díjat és jelölést zsebelt be, és az sem el­­hanyagolható, hogy a Queen őt választotta Freddie Mercury utódjának, és vele turnézza kö­­rül a világot. A formáció többek között hazánkban is fellép novemberben.

Adam Lambert napjaink egyik legmegosztóbb személyisége, de olyan üzenetet közvetít az új generáció felé, amely a gyűlöletkeltés helyett az egymásra való figyelemre, megértésre buzdít. 

Kapcsolódó cikkek

Sopronban a Quimby!

Sopronban a Quimby!

2019. 12. 04. | Munkatársunktól

Az Ékszerelmére lemez 20 éves, jubileumi turnéjával tér vissza Sopronba a Quimby. A népszerű formáció december 14-én a GYIK Rendezvényházban lép fel. A koncert kapcsán Balanyi Szilárd billentyűssel beszélgettünk.

A legszebb ajándék

A legszebb ajándék

2019. 12. 04. | Kóczán Bálint

Minden idők egyik legtehetségesebb magyar énekesnője, Király Linda tavaly egy csodálatos karácsonyi dallal jelentkezett. A sláger az adventi várakozásban ismét aktuális.