Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Adam Lambert megtörte a csendet

Adam Lambert megtörte a csendet

| Munkatársunktól | Sztárok

Két év kihagyás után a Pride kapcsán jelentkezett új dallal Adam Lambert. A Two Fux légies könnyedséggel küldi el rosszakaróit melegebb éghajlatra.

Adam Lambert legutóbbi le­­me­­ze, a The Original High 2015-ben jelent meg, és olyan megaslágert tartalmazott, mint a például a Ghost Town. – Az utolsó lemezem a hajszáról, az útkeresésről szólt. Mostanra érzem azt, hogy pontosan ott vagyok, ahová tartozom. Nem fogok elnézést kérni azért, ameddig jutottam, sőt, inspirálni szeretném a rajongóimat is, hogy álljanak ki egy adott helyzet, status quo mellett – nyilatkozta az előadó.  

Adam legújabb dala, a Two Fux személyes témákkal foglalkozik, és saját küzdelmeit dolgozza fel.

Lambert 2009-ben került a köz­­­­tudatba, amikor az Ameri­­cal Idol fináléjába jutott. A polgárpukkasztó előadó azóta há­­rom szólóalbumot adott ki, több mint 3 millió eladott példánnyal. A nyolc év alatt számos díjat és jelölést zsebelt be, és az sem el­­hanyagolható, hogy a Queen őt választotta Freddie Mercury utódjának, és vele turnézza kö­­rül a világot. A formáció többek között hazánkban is fellép novemberben.

Adam Lambert napjaink egyik legmegosztóbb személyisége, de olyan üzenetet közvetít az új generáció felé, amely a gyűlöletkeltés helyett az egymásra való figyelemre, megértésre buzdít. 

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...