Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
A VOLT egyik nagy sztárja

A VOLT egyik nagy sztárja

| Kóczán Bálint | Sztárok

Igazi szupersztárok érkeznek az idei VOLT Fesztiválra.

 Közöttük van Jess Glynne is, akinek karrierjét egy 2014-es sláger, a Rather Be indította be. Azóta pedig a vörös énekesnő ontja magából a szuperprodukciókat, amelyeket élőben is hallhat majd a soproni közönség.

Aligha kell valakinek bemutatni Jess Glynne-t, az idei VOLT Fesztivál egyik világhírű sztárját. A brit énekesnő neve csaknem három éve robbant be a köztudatba a Clean Bandittel közösen készített Rather Be kapcsán. A dal egy csapásra világsláger lett és meghódította a toplistákat. Azóta pedig Jess karrierje egyre feljebb és feljebb ível.

A csinos énekesnő debütáló stúdióalbuma, az I Cry When I Laugh hamar dupla platinává érett, emiatt pedig felkerült a leg­­többet eladott elsőlemeze­sek rangos listájára. A korong gyakorlatilag egy friss szakítás „élményét” dolgozza fel, amelynek első slágere, a Hold My Hand egy erőt adó, lüktető szám. Ezt követte a Don’t Be So Hard on Yourself és a Take Me Home. Ezekkel a fül­­bemászó felvételekkel az énekesnő ismét sorra hódította meg a lejátszási listákat és a digitális platformokat. Jessé sokak szerint az évszázad egyik legkülönlegesebb hangja.

Jess Glynne nem először jár Magyarországon, hiszen fellépett már a Szigeten és a Campus Fesztiválon is, Sopronban június 29-én 19.30-tól a Petőfi Rádió Nagyszínpadán szórakoztatja a közönséget.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...