A Szénási Music Grouppal indul a VOLT Fesztivál

| Munkatársunktól

Többek között a Szé­­nási Music Group koncertjével kezdődik az idei, jubileumi VOLT Fesztivál, a soproni zenekar ugyanis június 26-án, hétfőn lép fel a Sopron színpadon.

– Természetesen minden koncertünkre teljes gőzzel készülünk, de a fellépések között mindig akadnak kiemelt figyelemmel kísért rendezvények. Ilyen a VOLT Fesztivál is – mesélték a tagok, amikor arról érdeklődtünk, milyen érzésekkel várják a bulit. – Nagy öröm, hogy már másodszor ve­­hetünk részt a rendezvényen. Nagy bizalom ez a szervezőktől, különösen úgy, hogy a Pe­­tőfi díjátadó gála előtt zenélhetünk a Sopron színpadon, Magyarország legjobb együttesei között. Ez óriási dolog! – lelkendeztek a helyi zenészek.

A Szénási Music Group stílusát több zenei műfaj határolja be. Repertoárjukban megtalálhatók a funky, pop, soul, R’n’B, dzsessz stílusjegyei. A dalok sa­­játos felfogásban, egyedi hang­­zásvilágban csendülnek fel a koncerteken.

A Szénási–Szabó Diána (ének), Kovács Ervin (gitár), Giczi Kurt (basszusgitár), Valastyán Tamás (dob), Vontszemű Miklós (zongora), Horváth Tamás (trombita–ütőhangszerek) alkotta csapat idei fellépéssorozatát egyébként Pozsonyban kezdi, majd Budapesten, Veszprémben és Gyöngyösön folytatja. A helyi közönség egy júliusi és novemberi koncerten találkozhat velük a leghűségesebb városban.

– Terveink között szerepel még, hogy ősszel egy úgynevezett „unplugged” koncertkörútra indulunk, amely során művelődési házakban és színháztermekben lépünk majd fel szerte az országban – zárták a muzsikusok.

Teljes verzió