Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
A Pair o’ Dice legjobb nyara

A Pair o’ Dice legjobb nyara

| Munkatársunktól | Sztárok

A közelmúltban jelent meg a Pair o’ Dice legújabb klipje Nem másoknak éltem címmel. A soproni zenekar országosan is egyre népszerűbb.

– A zenekar életének legjobb nyarát éljük meg. Talán a legemlékezetesebb a májusi Barba Negra Track-es koncert volt – kezdte Pohl Dávid, a Pair o’ Dice tagja.  

A soproni zenekar ki sem lát a fellépésekből, de közben új videót is készített. – A klip érdekessége, hogy kétszer kellett leforgatni. Az volt a tervünk, hogy minden hangszerre, illetve az én testemre világító rudakat ragasztunk, azonban elég „búcsúsan” nézett ki – ezt már Szokodi Zoli mesélte. – Végül maradt ez a letisztult klip. Nem másoknak éltem című új dalunkat is Brucker Bencénél vettük fel. Terveink szerint idén még két új számmal és klippel jelentkezünk.

A Pair o’ Dice-nak őszre már tíz koncertje le van kötve. – Szerintünk a jó zenélés mellett fontos megfogni a közönséget egy látványos, profi videoklippel és egy kis közvetlenséggel – fejtették ki a zenészek. 

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...