Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
A Mi életünk

Zseniális párosok a Budapest Dal albumon

A Mi életünk

| Kóczán Bálint | Sztárok

Majkával készített közös dalt és klipet Tóth Gabi. A Mi életünk olyannyira bejön a rajongóknak, hogy elnyerte a Budapest Dal 2019 közönségdíját.

Megérkeztek a Budapest Dal 2019 felvételei. A dalok középpontjában idén is Magyarország fővárosa állt, ez egészült ki a sport fontosságának hangsúlyozásával, hiszen 2019-ben Budapest viselheti az Európa Sportfővárosa címet.

Az idei Budapest Dal albumon zseniális párosok és vérpezsdítő szólók találhatók. Hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, Tóth Gabi például Majkával énekel egy dalban. A Mi életünk olyannyira jól sikerült, hogy a Thália Színházban nemrég tartott bemutatón ez a szám kapta a legtöbb hallgatói szavazatot, ezzel pedig elnyerte a Budapest Dal 2019 közönségdíját.

Az előadópáros a számhoz egy fantasztikus klippel is előrukkolt, amely pár nap alatt igen komoly nézettséget produkált a YouTube-on. A videóban nemcsak a duó kapott helyet, hanem egy-egy jelenet erejéig feltűnnek hazánk olimpiai bajnokai is.

Az énekesnővel kapcsolatos hír, hogy három év után újra zsűrizni fog az egyik kereskedelmi televízió Sztárban Sztár leszek! című műsorában. Gabi a közelmúltban jelentette be közösségi oldalán, hogy babát vár, ezért visszavonul a szereplésektől, de ezt a műsort állapotosan is szívesen vállalta.

– Természetesen ez más helyzet, mintha a színpadon ugrálnék, énekelnék, nem is beszélve a fellépések miatti rengeteg utazásról. A műsorban való szereplés teljesen rizikómentes – fogalmazott Tóth Gabi. – Megnyugtatok mindenkit, jól fogok viselkedni, sokat pihenek, nem erőltetem meg magam a forgatások alatt. 

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...