Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
A legambiciózusabb Justin Timberlake

A legambiciózusabb Justin Timberlake

| Munkatársunktól | Sztárok

A tízszeres Grammy- és négyszeres Emmy-díjas pop/ R&B császár Justin Timberlake túl azon, hogy elkápráztatta az idei Super Bowl közönségét, február elején jelentette meg ötödik stúdióalbumát.

A Man of the Woods-t máris a legambiciózusabb anyagaként emlegetik mind hangzását, mind szövegvilágát tekintve. A lemezen a tradicionális amerikai rock keveredik olyan közreműködők, mint a The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton vagy Alicia Keys modern zenei hatásaival.


Az album promójából kiderült, hogy a dalokban testet öltött történeteket az énekes fia, felesége, Jessica Biel és Memphis váro­sá­ból induló életútja inspirálta.
A tizenhat dalt tartalmazó Man of the Woods albumról már megismerhették a rajongók Pharrell Williams produceri munkájának gyümölcsét, az intenzív és disztópikus Supplies-t, a futurisztikus Filthy-t. Nemrég pedig kóstolót kaphattak a country melódiák hatását ígérő lemez rusztikus oldalából, az akusztikus gitárban dúskáló Say Something által.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...