Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
A kis Cyrus nagy dobása

A dal társadalomkritika arról, hogy milyen az Y és Z generáció tagjának lenni

A kis Cyrus nagy dobása

| Kóczán Bálint | Sztárok

Noah Cyrus mindössze 18 esztendős, de kilépett nővére, Miley árnyékából. Legutóbb az extravagáns skandináv dívával, MØ-vel készített közös dalt: megszületett a We Are...

A 18 éves Noah Cyrus jól boldogul nővére, Miley Cyrus nélkül. A tehetség karrierje 2017-ben kezdett felfelé ívelni a Labrinth-tal közös Make Me Cry című debütáló single-jével. Ezt követte a Stay Together és az Almost Famous.


A kis Cyrus innentől kezdve sorra kapta a felkéréseket, így közös dala született Marsh­mellóval, Alan Wal­kerrel, One Bit­tel, Malomával és Jake Bug­gal is. A 2017-es MTV Video Music Awards-on A legjobb új előadó kategória jelöltje lett Noah, és ugyanebben az évben részt vett Katy Perry turnéján mint nyitóelőadó. Nemrég új dallal jelentkezett Noah Cyrus, az MØ-vel közös We Are…-ral. A dal produceri munkálataiért Max Martin, Ali Payami és Savan Kovetcha feleltek, akik eddigi pályájuk során elképesztően sok sztárt futtattak be.


A dal egyéb­ként még Za­ne Lo­we műsorában debütált, ahol Noah elmondta, hogy a track fő üzenete az, hogy teljesen rendben van, ha különbözőek vagyuk. A We Are… egy kiváló óda és egyben társadalomkritika arról, hogy milyen is az Y és a milleniumi Z generációk fiataljának lenni.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...