Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
A karatés énekesnő
Anne-Marie

Anne-Marie rajong a tetoválásokért

A karatés énekesnő

| Kóczán Bálint | Sztárok

Sikeres évet zár Anne-Marie, aki 2019-ben elkápráztatta a Strand Fesztivál közönségét. A brit énekesnő korán kezdett énekelni, de a sportban is szép sikereket ért el.

Bombasztikus koncertet adott az idei Strand Fesztiválon Anne-­Marie. A nyári bulira ezekben a téli hetekben is jó visszagondolni. A brit énekesnő az elmúlt években folyamatosan építette karrierjét, ma már az egyik legfelkapottabb sztár.

A szőke előadó fiatalon ismerkedett meg a zenével, hiszen még alig volt hatéves, amikor feltűnt A nyomorultak című musicalben, majd tizenkét esztendősen Jessie J-vel karöltve szerepelt a Whistle Down The Wind című produkcióban. Kevesen tudják, de Anne-Marie a shotokan karate többszörös ifjúsági világbajnoka is volt.

Visszatérve zenei pályájára, a csinos előadó 2013 óta ostromolja a slágerlistákat, és olyan formációkkal szerepelt együtt, mint a Rudimental, a Clean Bandit vagy Marshmello (aki nem mellesleg jövőre a VOLT Fesztiválra érkezik). Debütáló albuma 2018-ban látott napvilágot, a nevéhez pedig olyan slágerek kapcsolhatók, mint például a Friends vagy a Rockabye.

Anne-Marie magyarországi fellépése előtt egy jó hangulatú interjúban elárulta, hogy nagyon szereti a tetoválásokat, összesen tizenhét található a testén, és leleplezte új dalát is. Bár az utóbbi hónapokban viszonylag csendes volt az angol dalszerző–énekesnő, de jövőre várhatóan a 16 című szerzeménnyel és új videoklippel fog előrukkolni. 

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...