Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
A harc angyala
A csinos előadó tavaly a Szigeten is elkápráztatta a közönséget

Dua Lipa vadonatúj filmes betétdala

A harc angyala

| Kóczán Bálint | Sztárok

Elképesztően sikeres év után új felvétellel indította a 2019-es esztendőt Dua Lipa. A Swan Song A harc angyala című film betétdala, amelynek főszereplője egy vagány nő. Akárcsak Dua!

Dua Lipa továbbra is kirobbanó formában van. Az alig 23 éves brit zseni új oldaláról mutatja meg magát: dinamikus dallal örvendezteti meg a zenebarát közönségét. A Swan Song című nóta A harc angyala című filmhez készült, ami egy kemény fiatal lányról szól, akivel Dua könnyedén azonosul:

– Kicsit magamat látom benne, az erős jellemében és a közös hajviseletünkben is – nyilatkozta az énekesnő. – Nagyon büszke vagyok arra, hogy része lehetek egy olyan filmnek, aminek a főszereplője egy vagány nő.

A csinos előadó tavaly a Szigeten is fellépett, ahol teljesen elkápráztatta a közönséget. Dua 2015-ben adta ki első anyagát, 3 év alatt pedig a legtöbbet streamelt női előadó lett: debütáló nagylemezéből több mint 3 millió fogyott, single-jei pedig 32 millió példányban keltek el. Legfrissebb megjelenései, mint a népszerű k-pop együttessel készült Kiss and Make Up vagy a Silk Cityvel felvett Electricity több százmillió streamlejátszásnál tartanak a Spotify-on.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...