Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

A Follow The Flow-val kelt a nap

A Follow The Flow-val kelt a nap

| Munkatársunktól | Sztárok

Új dallal indította az új évtizedet a Follow The Flow. A holnap küszöbén lendületet és inspirációt ad minden napkezdéshez, a megjelenítéséhez pedig egy klip is készült – napkeltekor.

A Follow The Flow újdonsága, A holnap küszöbén egy pozitív hangvételű dal, amely az ébredés keserédes érzését járja körül. A számhoz egy szemet gyönyörködtető videó készült, amely az ébredező városon kívül egy pár bimbózó kapcsolatát mutatja be. 

– A dal a korán kelésről, ébredésről szól – mesélte BLR. – Mindannyian morcosan kelünk hajnalban, az egész reggel kómás, szürkés ködbe borul. Mégis minden reggel tiszta lappal indíthatunk, minden napkelte új lehetőségeket, reményt jelent. Minden nehéz nap véget ér egyszer, és reggel azzal kelhetünk fel, hogy a következő nap más lesz. Ez egy óriási erő, lehetőség az újrakezdésre.

Szakács Gergő szerint újdonságuk arra a kérdésre keres választ, hogy mi az az érv, ami felkelt minket minden nap, ami miatt érdemes elindulni, vagy végignézni a napkeltét.

Magyarország egyik legfelkapottabb zenekara kifejezetten erős évet zárt tavaly, többek között a VOLT Fesztiválon is egy eszméletlen bulit csapott, az új évre pedig újabb kihívásokat és célokat tűztek ki a srácok.

– Sűrű lesz a nyarunk, ezért igyekszünk rágyúrni az év elejére. Jönnek még új dalok, és ha minden jól megy, egy nagylemez is az évben – zárta Fura Csé.

Kapcsolódó cikkek

Vértezzük fel az immunrendszerünket!

2020. 09. 23. | Madarász Réka

A vírusok terjedése arra késztet mindenkit, hogy megtalálja a saját maga számára legmegfelelőbb védekezési módot. Ha az immunrendszerünket megerősítjük, nagyobb esélyünk van arra, hogy megelőzzük a kellemetlen tünetek kialakulását.