Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
90-es évek CharliXCX módra

90-es évek CharliXCX módra

| Kóczán Bálint | Sztárok

Az év videója címre is pályázhat CharliXCX, aki legújabb kisfilmjében felidézi azokat a nagyszerű kilencvenes éveket. A fiatal énekesnő az akkori kor legnagyobb slágerei előtt is tiszteleg.

Spice Girls, Eminem, Backstreet Boys, Titanic, Mátrix, Nokia 3310-es, és ez még nem minden. Az alig 26 éves CharliXCX az év egyik legkülönlegesebb videóját készítette el 1999 című számához. A klip igen komoly nézettséget generált a videomegosztókon.

A dalban egyébként Troye Sivannal dolgozott együtt az énekesnő. A páros pedig nemcsak a videóban, de a szövegben is tiszteleg a kilencvenes évek legnagyobb slágerei előtt. A számban többször is utalnak Britney Spears „Hit Me Baby, One More Time”-jára, de feltűnik Michael Jackson, a The Notorius B.I.G. vagy épp Eminem „Slim Shady”-je.

A videóban nemcsak a zenetörténet legnagyobb pillanatait, hanem a filmes klasszikusokat is megidézik, így a többi közt a Mátrix és a Titanic ikonikus pillanatait is újraélhetik a nézők. 

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...